Omat miehet tekevät Estelle Kodit

Posted on

Kesäkuussa Estelle Kodit täytti 1 vuoden. Vuoden aikana Etelätien 4 kivitalon rakentaminen on edennyt suunnitellusti ja Runkotiellä alkaa maanrakennustyöt kahden viikon päästä.

 

Rakentamisen pysymisen aikataulussa mahdollistaa tarkka etukäteissuunnittelu sekä rakentamisen konseptointi ja aikatauluttaminen.  Vahvuutemme onkin monipuolisuus. Me olemme mestareita jokaisessa vaiheessa ja kehitämme osaamistamme ja tapaamme työskennellä koko ajan.

 

Taloja ei rakenneta ilman runko- ja sisätöitä osaavia rakennusmiehiä. Tällä hetkellä Estelle Kodit työllistää jo yhteensä 8 rakennusmiestä, joilta onnistuu  kaikki työmaalla tarvittavat rakennustyöt. Rakennusmiehiämme luotsaa työmaajohtajamme Jüri Kivit. Omat rakennusmiehet takaavat parhaan mahdollisen rakentamisen laadun, työvaiheiden aikatauluttamisen sekä sitoutuneet ja hyvinvoivat työntekijät, mikä on meille erityisen tärkeää.

 

     

 

 

Rakentaminen on muutakin kuin betonivaluja ja maalausta. 

 

Rakennusmiesten lisäksi monitoimimies Leif ja kotimestari Mirva huolehtivat projektin- ja materiaalien hallinnasta, sopimusneuvotteluista materiaalitoimittajien ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, markkinoinnista, viestinnästä ja asiakaspalvelusta kotien tulevien asukkaiden kanssa ja kaikesta, mitä milloinkin tarvitaan. Välillä työmaakoppiin tarvitaan viilentävää jäätelöä rakennusmiesten iloksi, kiireellisiä muutoksia materiaalitoimituksiin, urakoitsijakumppaneiden aikatauluttamista, uusia materiaaliesitteitä uusien kotien myynnin aloittamiseksi tai katselmuksia työmaalla.

 

 

Onko sinulla kehittämisideoita tai toiveita, miten haluaisit sinua palveltavan uuden kotisi rakentamisen eri vaiheissa? Kerro niistä meille! Me haluamme kasvaa asiakkaiden arvostamaksi nykyaikaiseksi kumppaniksi uuden kodin rakentamisessa.

 

 

Mirva Esselström

p. 040 738 4454

mirva.esselstrom@estellekodit.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *