Etelätie 47-49, Laaksolahti, Espoo

Espoon Laaksolahteen, osoitteeseen Etelätie 47-49, valmistui 10/2018 4 modernia kivitaloa. Laaksolahti on arvostettu puistomainen kaupunginosa hyvien kulkuyhteyksien päässä Leppävaaran palveluista. Alueella on omat koulut ja päiväkodit.

 

Toimivapohjaisten kotien suunnittelusta vastasi arkkitehti Hannele Haataja, joka on erikoistunut modernien kivitalojen suunnitteluun.

Kahdessa tasossa olevissa kodeissa on isot valoisat olohuoneet ja asukkaan valinnan mukaan 3-4 makuuhuonetta. Kotien huoneistoala on n. 165 m2. Laadukas, ammattitaitoinen ja yksilöllinen rakentaminen yhdistettynä skandinaavisen tyylikkäisiin ja valoisiin asuintiloihin vastaa perheiden toiveisiin nykypäivän asumisesta.  Asuntoihin kuuluu omat aidatut ja aurinkoiset etelään avautuvat piha-alueet sekä terassi. Terassilla on varaus ulkopore-altaalle. Kodeissa panostetaan tilojen viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen.
Lisäarvoa on tuotu laadukkailla materiaaleilla sekä laadukkailla keittiö- ja kiintokalusteilla sekä LED-valaistuksella. Oleskelu- ja makuuhuonetiloissa on parkettilattiat. Kodeissa on käyttökustannuksiltaan todella edullinen maalämpö (vesikiertoinen lattialämmitys koko asunnossa). Lisäksi jokaiselle asunnolle on autokatospaikka ja sähköpistokkeellinen pihapaikka.
Palvelut

Laaksolahden K-market n. 2,7 km, Karakallion Lidl n. 2,9 km, Kauppakeskus Sello n. 5 km. Leppävaaran urheilupuisto ja uudistettu uimahalli n. 5,5 km, Rastaalan koulu n. 1,5 km, Karakallion koulu n. 1,5 km, Viherkallion koulu 1,5 km, Jupperin koulu n. 3 km. Useita päiväkoteja lähistöllä. Bussipysäkki n. 500m. Hyvät yhteydet omalla autolla.

 

Aikataulu

Kaikki Etelätien kodit ovat valmistuneet 10/2018.