Kuusinevantie 3, Laaksolahti, Espoo

Rauhalliselle ja arvostetulle Laaksolahden alueelle valmistuu kesällä 2021 vehreälle omalle 4296 m2 tontille viisi upeaa, valkoiseksi rapattua 133-151 m2 Lammi-kivitalokotia, jotka on suunnitellut arvostettu arkkitehti Hannele Haataja.

 

Rakentaminen on alkanut maaliskuussa 2020 ja kodit valmistuvat kesällä 2021.

 

Talojen harmoninen tyylikkyys ja moderni ulkoasu toteutetaan laadukkaasti pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Nämä upeat rapatut kivitalot edustavat skandinaavista arkkitehtuuria parhaimmillaan.

Etelä- ja länsisuuntaan avautuvat terassit lisäävät asumismukavuutta ja antavat mahdollisuuden nauttia auringosta omalla terassilla tai pihalla aikaisin keväästä pitkälle syksyyn.

 

Näissä tyylikkäissä taloissa on energiataloudellinen maalämpö, jonka avulla on toteutettu vesikiertoinen lattialämmitys. Maalämpöjärjestelmään voit halutessasi kytkeä lisävarusteena oleva viilennyslaite, joka pitää sisälämpötilan miellyttävänä myös kesän helteillä. Tämä mahdollistaa myös todella edulliset asumiskustannukset.

 

Tontin lounasrajalle sekä A-talon hallinta-alueen rajalle istutetaan tuija-aita. Hallinta-aluiden muille rajoille istutetaan pensasaita. Koillis- ja
kaakkoisrajalle tulee tukimuurin päällä oleva rima-aita.

Lisäksi pihoille istutetaan koriste- ja hedelmäpuita. Liikennepiha asfaltoidaan.

 

Kaikissa kodeissa on oletuksena laadukkaat, tyylikkäät ja aikaa kestävät pintamateriaalit mm.:

  • Tarketin 1-sauvaiset tammiparketit,
  • ABL:n laadukkaat laatat
  • Noblessan ja Kabinetin keittiö- ja kiintokalusteet
  • Sadesuihkut ja seinäwc-istuimet
  • LED-valaistus

 

Modernien materiaaliratkaisujen lisäksi sinulla on rakentamisaikataulun puitteissa mahdollisuus vaikuttaa valintoihin sekä tehdä myös lisävalintoja täydentääksesi kotisi varustelutasoa.

 

 

 

Kaikki Kuusinevantien kodit on jo myyty.