Tiimimme

Leif on pyörittänyt omaa IT-yritystään jo pari vuosikymmentä ja hänellä on rautainen ammattitaito yrityksen hallinnasta, projektien suunnittelusta, hallinnoinnista, taloudesta, kilpailuttamisesta ja sopimusneuvotteluista.

Leif vaihtaa pikkutakin sujuvasti raksahaalareihin ja puhuu samaa kieltä rakentajien sekä lvi- ja sähkömiesten kanssa. Jos sinulla on kysyttävää oman kotisi rakentamiseen, talotekniikkaan tai oikeastaan mihin tahansa liittyen, niin ota rohkeasti yhteyttä!

 

Leif Esselström, toimitusjohtaja

p. +358 40 578 9608

leif.esselstrom@estellekodit.fi

Mirvalla on vuosien kokemus projektipäällikkönä toimimisesta, asiakasyhteistyöstä ja viestinnästä. Mirva vastaa Estelle Kotien viestinnästä, markkinoinnista, asiakasyhteistyöstä, sisätöistä ja sisustussuunnittelusta.

Mirva on mestari suunnittelemaan uuteen kotiisi yksilöllisiä muutoksia tai valmiiseen kotiisi laadukkaita sisustusratkaisuja. Kodin on oltava asukkaidensa näköinen!

 

Mirva Esselström, kotimestari

p. +358 40 738 4454

mirva.esselstrom@estellekodit.fi

Jürillä on vankka ja monipuolinen kokemus kivitalojen rakentamisesta ja hän on rakentanut Lammi-kivitaloja vuodesta 2005. Hän on toiminut työmaajohtajana yli 10 vuotta sekä kivitalo- että puutalohankkeissa. Jüri hallitsee rakentamisen kaikki vaiheet perustuksista pintojen viimeistelytöihin. Jürille on kunnia-asia, että kodit rakennetaan suunnitelmien mukaisesti, eikä hän hyväksy, että työvaiheissa oiotaan mutkia, vaan kun rakennetaan niin rakennetaan laatua.

 

Jüri Kivit, työmaajohtaja