Tiimimme

Leif on pyörittänyt omaa IT-yritystään jo pari vuosikymmentä ja hänellä on rautainen ammattitaito yrityksen hallinnosta, projektien suunnittelusta ja johtamisesta sekä kilpailuttamisesta ja sopimusneuvotteluista.

 

Leif vastaa Estelle Kotien tonttien hankinnasta, uusien kotien myynnistä sekä yrityksemme hallinnosta. Leif myös vaihtaa pikkutakin tarvittaessa raksahaalareihin ja puhuu samaa kieltä työmiesten ja suunnittelijoidemme kanssa.

 

Leif Esselström

Toimitusjohtaja

p. +358 40 578 9608

leif.esselstrom@estellekodit.fi

Mirvalla on vuosien kokemus projektipäällikkönä toimimisesta, asiakasyhteistyöstä ja viestinnästä. Mirva vastaa asiakasyhteistyöstä ja huolehtii siitä, että työmaalla on asiakkaiden toiveiden mukaiset työohjeet. Mirvan tapaat myös työmaalla katselmoinneissa. Mirvan käsialaa on uusien kotien sisustussuunnittelu sekä yrityksemme markkinointi ja viestintä.

 

Mirva auttaa mielellään myös muita uudiskohderakentajia sisustussuunnittelussa sekä remontoijia isoissa ja pienissä sisustuspulmissa.

 

Mirva Esselström,

Asiakkuusjohtaja, sisustussuunnittelija, VTM

+358 40 738 4454

mirva.esselstrom@estellekodit.fi

Jürillä on vankka ja monipuolinen kokemus kivitalojen rakentamisesta ja hän on rakentanut Lammi-kivitaloja vuodesta 2005. Hän on toiminut työmaajohtajana yli 10 vuotta sekä kivitalo- että puutalohankkeissa. Jüri hallitsee rakentamisen kaikki vaiheet perustuksista pintojen viimeistelytöihin. Jürille on kunnia-asia, että kodit rakennetaan suunnitelmien mukaisesti, eikä hän hyväksy, että työvaiheissa oiotaan mutkia, vaan kun rakennetaan niin rakennetaan laatua.

 

Jüri Kivit

Työmaajohtaja