Vinkkejä Mikkelin asuntomessuilta

Posted on

Kylläpä olikin mukavaa käydä asuntomessuilla Saimaan rannalla kauniissa maisemissa asunnoista puhumattakaan.

 

Tänä vuonna talot olivat erityisen lämminhenkisiä ja rakentamisessa korostui puu- ja hirsipinnat sekä tummat värisävyt. Toisaalta sisustus oli kaikissa taloissa hyvin samankaltainen. Valkoista, vaaleaa puuta, betonipintaa ja mustaa oli yhdistelty rohkeasti ja sisustukset näyttivät moderneilta sekä skandinaavisilta ympäröivää upeaa järvimaisemaa kunnioittaen.

 

Kokosin alle muutamia ideakuvia, jotka säväyttivät itseäni eniten. Suurimman vaikutuksen tekivät kohteet 2 Design-Talo Pala, 5 Wave, 6 Kannustalon Harmaja Saimaa ja 24 MinunVALO. Mutta jokaisen täytyy käydä paikanpäällä itse ja valita omat suosikkinsa.

 

Suosittelen retkeä Mikkeliin, vielä ehdit!

Kohteessa 2 Design-Talo Pala oli aivan ihana tummasävytteinen sisustus. Olen pitänyt ajatusta täysin tummasta sisustuksesta liian synkkänä, mutta tämä kohde osoitti kyllä luulon täysin vääräksi. Lopputulos oli upea.

Toinen tumma suosikkikohteeni oli kohde 10 Honka Ink. Nuorenparin itselleen suunnittelema talo oli sekä tumma, kodikas että moderni, samassa paketissa.

Kohde 18 Casa Wellikulho oli yksi vaaleimmista messukohteista. Pidin paljon erityisesti lattiamateriaaleista.

Kaunis musta keittiö ja industrialistinen sisustus löytyi myös kohteesta 24 MinunVALO.

Kohteesta 16 löytyi tämä mahtava vaihtoehto riippumatolle, nukkumalavetti. Mainio idea!

Ehdoton suosikkikohteeni messuilla oli tänä vuonna Kannustalon Harmaja Saimaa. Siinä yhdistyivät tummat sävyt, puupinnat sekä moderni skandinaavinen sisustus ja ihan huikeat maisemat Saimaalle. Kuntosalista ja man cavesta jäi varmasti moni haaveilemaan itseni lailla. Kuulemma lukon koodin voisi vaihtaa myös naisia ajatellen.

Arkkitehtonisesti upea taidonnäyte oli kohde 5 Wave. Hirsi materiaalina on itselleni vieras, mutta sitä oli käytetty monipuolisesti. Myös sisustuksellisesti kohde oli upea hienoja yksityiskohtia myöden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *