Koivuviidantie 9 B-C, Pohjois-Tapiola, Espoo

Rauhalliselle ja vehreälle Pohjois-Tapiolan alueelle valmistuu keväällä 2020 kolme upeaa, valkoiseksi rapattua Lammi-kivitalokotia, jotka on suunnitellut arvostettu arkkitehti Hannele Haataja. Omakotitalo tulee omalle 476 m2 tontilleen. Myös paritalo toteutetaan kiinteistömuotoisena hallinnanjakosopimuksella omalle 778 m2 tontille.

 

Talojen harmoninen tyylikkyys ja moderni ulkoasu toteutetaan laadukkaasti pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Nämä upeat rapatut kivitalot edustavat skandinaavista arkkitehtuuria parhaimmillaan.

 

Etelä- ja länsisuuntaan avautuvat isot, pääosin katetut parvekkeet ja terassit lisäävät asumismukavuutta ja antavat mahdollisuuden nauttia auringosta omalla terassilla tai pihalla aikaisin keväästä pitkälle syksyyn.

 

Näissä tyylikkäissä kodeissa on energiataloudellinen maalämpö, jonka avulla on toteutettu vesikiertoinen lattialämmitys. Maalämpöjärjestelmään on kytketty viilennyslaite, joka pitää sisälämpötilan miellyttävänä myös kesän helteillä. Tämä mahdollistaa myös todella edulliset asumiskustannukset.

 

Kahteen tasoon rakennettavissa kodeissa on isot valoisat olohuoneet ja 3-4 makuuhuonetta. Asuntoihin kuuluu omat istutuksin aidatut piha-alueet sekä autokatokset, joissa on 16A voimavirtapistoke sähköautojen latausta varten.

Kodeissa on oletuksena laadukkaat, tyylikkäät ja aikaa kestävät pintamateriaalit, kuten Tarketin 1-sauvaiset tammiparketit, ABL:n laadukkaat laatat, Noblessan keittiö- ja kiintokalusteet sekä LED-valaistus. Modernien materiaaliratkaisujen lisäksi sinulla on rakentamisaikataulun puitteissa mahdollisuus vaikuttaa valintoihin sekä tehdä lisävalintoja täydentääksesi kotisi varustelutasoa.

 

Tontin pohjoispuolen liikennepiha asfaltoidaan ja pohjoisrajalle tulee osittain muurikivetyksen päälle rakennettava vinorima-aita. Pihojen etelärajalle ja tiealueen rajalle istutetaan ainavihreä tuija-aita. Pihoille istutetaan sekä koriste- että hedelmäpuita.

 

Rakentaminen on alkanut maaliskuussa 2019, arvioitu valmistuminen 06/2020. Arvioitu energialuokka: B.

 

KODIT:

Koivuviidantie 9 B 1 | 164 + n. 50 m² | oh, 3-4 mh, askh, k, rt, khh, 3 x kph/wc, s, 1-2 vh, var. + terassiparveke | MYYTY

Koivuviidantie 9 B 2 | 125 + n. 18 m² | oh, 3 mh, askh, k, rt, khh, 3 x kph/wc, s, vh, var. + terassiparveke | MYYTY

Koivuviidantie 9 C | 183 + n. 56 m² | oh, 4 mh, askh, k, rt, khh, 3 x kph/wc, s, vh, var. + terassiparveke | MYYTY