Kuusinevantie 3, Laaksolahti, Espoo

Rauhalliselle ja arvostetulle Laaksolahden alueelle valmistuu kesällä 2021 vehreälle omalle  tontille viisi upeaa, valkoiseksi rapattua 133-151 m2 Lammi-kivitalokotia.

 

Talojen harmoninen tyylikkyys ja moderni ulkoasu toteutetaan laadukkaasti pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Nämä upeat rapatut kivitalot edustavat skandinaavista arkkitehtuuria parhaimmillaan.

Näissä tyylikkäissä taloissa on energiataloudellinen maalämpö, jonka avulla on toteutettu vesikiertoinen lattialämmitys.

 

Tontin lounasrajalle sekä A-talon hallinta-alueen rajalle istutetaan tuija-aita. Hallinta-aluiden muille rajoille istutetaan pensasaita. Koillis- ja
kaakkoisrajalle tulee tukimuurin päällä oleva rima-aita. Lisäksi pihoille istutetaan koriste- ja hedelmäpuita. Liikennepiha asfaltoidaan.

 

Kaikissa kodeissa on oletuksena laadukkaat, tyylikkäät ja aikaa kestävät pintamateriaalit, kuten Tarkettin lankkuparketti, ABL:n laatat, sadesuihkut ja seinäwc-istuimet. Kotien kaikki kiintokalusteet toimittaa euroopan suurin kalustevalmistaja Noblessa.

 

Kaikki Kuusinevantien kodit on jo myyty.