Runkotie 4 B, Laaksolahti, Espoo

Huom: Molemmat Runkotien kodit on myyty.

 

Idylliselle ja arvostetulle Laaksolahden alueelle valmistuu kesällä 2019 vehreälle omalle 1400 m2 tontille kaksi upeaa, valkoiseksi rapattua Lammi-kivitaloa. Omakotitalot toteutetaan kiinteistömuotoisina hallinnanjakosopimuksella.

 

Talojen harmoninen tyylikkyys ja moderni skandinaavinen ulkoasu toteutetaan laadukkaasti ja erityisellä pieteetillä, pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Etelä- ja länsisuuntaan avautuvat terassit ja pihat lisäävät asumismukavuutta ja antavat mahdollisuuden nauttia auringosta omalla terassilla tai pihalla aikaisin keväästä pitkälle syksyyn.

 

Nämä upeat toimivapohjaiset kivitalot edustavat modernia skandinaavista arkkitehtuuria parhaimmillaan. Niiden suunnittelusta vastaa arkkitehti Hannele Haataja ja ammattitaitoisesta ja laadukkaasta rakentamisesta Estelle Rakennus Oy.

Kahteen tasoon rakennettavissa kodeissa on isot valoisat olohuoneet ja valintasi mukaan 3-4 makuuhuonetta. Asuntoihin kuuluu omat istutuksin aidatut ja aurinkoiset etelään ja länteen avautuvat piha-alueet sekä upea 70 m2 pääosin katettu parveketerassi, johon on käynti sekä olohuoneesta että ruokailutilasta. Osan terassista voi lasittaa, mikä mahdollistaa sen käyttämisen pitkälle syksyyn.

 

Kummankin kodin B1 sekä B2 pinta-ala on 183 m2, mikä jakautuu seuraavasti: Oh, k, rt, 3-4 x mh, eteisaula, 1-2 vh, 2 x kph/wc yhteensä 126 m2 + aputilat: askh, khh, kph, sauna ja var/tekninen tila yhteensä 57 m2.

 

Lisäksi yläkerrassa on terassiparveke n. 70 m2, josta on katettu n. 46 m2 ja josta on mahdollisuus lasittaa n. 22 m2, sekä alakerran terassi n. 18 m2, autokatos kahdelle autolle n. 44 m2 ja pyöräkatos n. 8,5 m2.

Molemmissa kodeissa on oletuksena laadukkaat ja tyylikkäät pintamateriaalit, kuten Tarkettin tammiparketit, Noblessan keittiö- ja kiintokalusteet sekä LED-valaistus. Modernien materiaaliratkaisujen lisäksi sinulla on rakentamisaikataulun puitteissa mahdollisuus vaikuttaa valintoihin sekä tehdä lisävalintoja täydentääksesi kotisi varustelutasoa.

Kodeissa on energiataloudellinen maalämpö, jonka avulla on toteutettu vesikiertoinen lattialämmitys. Maalämpöjärjestelmään on kytketty viilennyslaite, joka pitää sisälämpötilan miellyttävänä myös kesän helteillä. Tämä mahdollistaa myös todella edulliset asumiskustannukset. Lisäksi molemmilla taloilla on 2 auton autokatos lämmityspistokkeilla ja 16A voimavirtapistoke sähköauton latausta varten.

 

Tontin pohjoispuolen liikennepiha asfaltoidaan ja pohjoisrajalle tulee osittain muurikivetyksen päälle rakennettava vinorima-aita. Pihojen etelä- ja itärajoille istutetaan ainavihreä tuija-aita. Pihoille istutetaan sekä koriste- että hedelmäpuita.

 

Rakentaminen on alkanut elokuussa 2018, arvioitu valmistuminen 08/2019. Arvioitu energialuokka: B.

 

KODIT: 

Runkotie 4 B 1 | 183 m2 + 70 m2 | oh, 3-4 h, askh, k, rt, khh, 3 x kph, s, 1-2 vh, var + terassiparveke | MYYTY

Runkotie 4 B 2 | 183 m2 + 70 m2 | oh, 3-4 h, askh, k, rt, khh, 3 x kph, s, 1-2 vh, var + terassiparveke | MYYTY