Peltorinteenkuja 3-5, Jupperi, Espoo

Puistomaiseen Jupperiin, lähelle Pitkäjärven rantaa, rakennetaan 2 laadukasta valkoiseksi rapattavaa Lammi-kivitaloa, jotka on suunnitellut arvostettu arkkitehti Hannele Haataja.

 

Talojen harmoninen tyylikkyys ja moderni ulkoasu toteutetaan laadukkaasti pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Nämä upeat rapatut kivitalot edustavat skandinaavista arkkitehtuuria parhaimmillaan.

 

Kodeissa on isot valoisat olohuoneet ja 2-4 makuuhuonetta. Kaksikerroksisessa Peltorinteenkuja 3:ssa on hyvin tilaa isollekin perheelle. Peltorinteenkuja 5 on kompakti 1-tasoinen omakotitalo.

 

Asuntoihin kuuluu omat tuijilla ja istutuksin aidatut pihat, joihin istutetaan sekä koriste- että hedelmäpuita. Etelä- ja länsisuuntaan avautuvat isot, pääosin katetut parvekkeet ja terassit lisäävät asumismukavuutta ja antavat mahdollisuuden nauttia auringosta omalla terassilla tai pihalla aikaisin keväästä pitkälle syksyyn.

 

Näissä tyylikkäissä kodeissa on energiataloudellinen maalämpö, jonka avulla on toteutettu vesikiertoinen lattialämmitys. Autokatoksissa on 16A voimavirtapistoke sähköautojen latausta varten.

KOTIEN NELIÖT JAKAUTUVAT SEURAAVASTI:

 

Peltorinteenkuja 3   161 m2 (2 kerroksessa)

Oh, k, rt, 4 x mh, eteisaula, vh, kph, wc, khh, pesuhuone ja sauna yhteensä 134 m2 + aputilat: askh ja var/tekninen tila yhteensä 27 m2. Edellä mainittujen neliöiden lisäksi yläkerrassa katettu terassiparveke n. 36 m2, josta mahdollisuus lasittaa n. 18 m2. Lisäksi alakerran katettu terassi n. 14 m2 ja kahden auton autokatos n. 36 m2.

 

Peltorinteenkuja 5    122 m2 (1 kerroksessa)

Oh, k, rt, 3 x mh, eteisaula, 2 x wc, khh, pesuhuone ja sauna yhteensä 97 m2 + aputilat: askh ja var/tekninen tila yhteensä 25 m2. Edellä mainittujen neliöiden lisäksi katettu terassi n. 20 m2, jota on mahdollista lasittaa. Lisäksi avoterassi n. 20 m2 ja autokatos n. 19 m2.

Kodeissa on oletuksena laadukkaat, tyylikkäät ja aikaa kestävät pintamateriaalit, kuten Tarketin 1-sauvaiset tammiparketit, ABL:n laadukkaat laatat, Noblessan keittiö- ja kiintokalusteet sekä LED-valaistus. Modernien materiaaliratkaisujen lisäksi sinulla on rakentamisaikataulun puitteissa mahdollisuus vaikuttaa valintoihin sekä tehdä lisävalintoja täydentääksesi kotisi varustelutasoa.

 

Maanrakennustyöt ovat käynnistyneet lokakuussa 2019 alussa ja arvioitu valmistuminen on loppuvuodesta 2020. Arvioitu energialuokka: B.

 

KODIT:

Peltorinteenkuja 3 | 161 + n. 36 m² | oh, 4 mh, askh, k, rt, khh, 3 x kph/wc, s, vh, var. + katettu terassiparveke | tontti 754 m² | MYYTY

Peltorinteenkuja 5 | 122 + n. 20 m² | oh, 2-3 mh, askh, k, rt, khh, 3 x kph/wc, s, var. + katettu terassi | tontti 534 m² | MYYTY