OSTAMME TONTTEJA

ETSIMME JATKUVASTI OMAKOTITALOTONTTEJA ESPOON PIENTALOALUEILTA

 

Onko takapihallasi käyttämätön alue, josta olisit valmis luopumaan? Tai onko vanha rintamamiestalosi tullut ikänsä päähän?

 

Myy meille pientaloalueella oleva tonttisi/kiinteistösi, johon voi rakentaa vähintään kaksi asuntoa. Tontilla oleva purkukuntoinen talo ei ole ongelma.

Etsimme tällä hetkellä tontteja vanhoilta pientaloalueilta, ensisijaisesti Suur-Tapiolan, Etelä-Espoon sekä Laaksolahden alueilta

 

Maksamme hyvällä paikalla olevasta tontista suoralla kaupalla 5% yli markkinahinnan ja ilman välityskustannuksia, jotka voivat olla jopa 15.000 – 25.000 euroa.

 

Mahdollisuus joustavaan vapautumiseen; Vaikka kaupat tehdään nyt, niin voit tarvittaessa pitää kiinteistön hallinnan sillä aikaa, kun suunnittelemme siihen uusia koteja.

 

Tai haluaisitko muuttaa uuteen kotiin omistamallasi tontilla? Voimme tehdä yhteistyötä siten, että suunnittelemme yhdessä tontin rakentamista, ja Estelle Kodit toteuttaa vaivattomasti uuden kotisi avaimet käteen periaatteella samalla, kun rakentaa ylimääräiselle tilalle koteja myyntiin.

 

Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen arviokäynti!

Leif Esselström

040 578 9608

leif.esselstrom@estellekodit.fi