Tarinamme

Ensin syntyi Villa Estelle, oma kotimme, jonka suunnitteleminen ja rakentaminen oli pitkäaikainen haaveemme. Talo sai alkunsa ruutupaperille piirretystä pohjapiirustuksesta ja selkeästä visiosta, millaisen kodin me haluamme. Vision syntymistä selkeytti vuosien kiertely asuntomessuilla, referenssikohteissa vierailut sekä ennen kaikkea lapsiperheemme tarvitsemat käytännön ratkaisut.

 

Villa Estelle sai nimensä talomme sijainnista sekä siitä, että tontti ostettiin samana vuonna, kun Ruotsin pikkuprinsessa kastettiin.

 

Rakennusaika oli sekä hektistä että myös erittäin mukavaa ja antoisaa aikaa, kun edistymisen näki päivittäin. Kahdelle projektihallinnan ammattilaiselle rakentamisen hallinnointi, hankintojen kilpailuttaminen, sopimusten tekeminen, runsaiden yksityiskohtien organisointi ja urakoiden valvonta ei ollut haaste, vaan unelman täyttymistä.

 

Kotimme rakennusaika sujui niin hyvin, että samalla kypsyi ajatus tarjota toisillekin tukea oman kodin rakentamisessa – syntyi Estelle Kodit.

 

Oman kotimme rakentamisen aikana syntyi hyvät suhteet moneen hyvään ja luotettavaan tekijään ja urakoitsijaan, jotka jatkavat Estelle Kotien kanssa joko palkkalistoillamme tai yhteistyökumppaneinamme.

Visiomme

  • Esteettisiä ja arjen vaatimukset täyttäviä koteja
  • Henkilökohtaisempi ja inhimillisempi palvelu ja korkea asiakastyytyväisyys
  • Perinteisen rakennusalan palvelun nykyaikaistaminen ja raikastaminen