Yhteistyökumppanimme

Kaiken rakentamisen perustana on laadukas suunnittelu. Kotiemme pää- ja arkkitehtisuunnittelusta vastaa Hannele Haataja, Suunnitteluriihi J&H, joka on suunnitellut laadukkaita, viihtyisiä ja yksilöllisiä koteja jo vuodesta 2003. Hannelella on näkemys ja ymmärrys siitä, millaisia vaatimuksia kodille tänä päivänä asetetaan ja millainen koti on sekä toimiva että kodikas.

Vuosikymmenestä toiseen kestävän ja arvonsa säilyttävän kodin avainasemassa on laadukas rakennesuunnittelu, kestävät rakenteet ja oikeat materiaalivalinnat. Kotiemme rakennesuunnittelusta vastaa miltei jo 40 vuotta alalla toiminut perheyritys ET-Suunnittelu Oy. Mikko Suomalainen jatkaa isänsä Erkki Suomalaisen aloittamaa työtä.

 

Projektien läpiviennin kannalta avainasemassa on ulkopuolinen ja rakentajasta riippumaton valvoja, joka huolehtii, että rakenteet tehdään määräysten ja rakennesuunnitelmien mukaisesti. Kotiemme vastaavana mestarina toimii Jarmo Liimatainen Tullisaaren rakennus Oy:stä. Jarmo on vastannut satojen pientalokohteiden valvonnasta jo parinkymmenen vuoden ajan.